Css Button Rollover by Web-Buttons.com v3.0.0

 

På de næste sider finder du en lang række Windows-programmer (-apps) til brug i det daglige. Langt de fleste er gratis (freeware eller Open Source) og kan frit benyttes (enkelte skal dog registreres), og nogle er såkaldt shareware, dvs. at du skal betale for dem efter en vis prøvetid (typisk 30 dage).

Jeg har, så vidt det har været muligt, valgt dansksprogede (evt. norske eller svenske) programmer, men en del er på engelsk. Desuden har jeg søgt at holde antallet af programmer på et minimum.

Programmer mærket med betyder, at jeg selv benytter og/eller anbefaler det, en viser, at programmet også fås til Linux, til Mac'en, til Android, til iPad / iPhone (iOS) og til BSD. Der vil ikke blive henvist til Windows-versioner før Windows XP (som fx Windows 98) eller DOS. En betyder, at programmet også fås som portable, dvs. kan køres fra fx en USB-nøgle.

= Et 32-bit Windows-program, der ikke understøtter 64-bit Windows
= Et 64-bit Windows-program, der ikke understøtter 32-bit Windows
  = Understøtter begge systemer. Af og til som to forskellige downloads

Hvis du er i tvivl om, hvilken bit-version dit Windows kører, kan du hente dette lille program.

Flere downloads er pakket i det såkaldte ZIP-format, for at de skal fylde mindre. Windows kan automatisk "udpakke" disse filer for dig. Vær også opmærksom på, at Microsoft har stoppet al support til Windows XP, men jeg har valgt alligevel at henvise til XP, da det stadigvæk bruges af rigtig mange. Jeg vil dog anbefale, at man opdaterer til Windows 10, da man ellers nemt kan rende ind i sikkerhedsproblemer. Desuden har Microsoft også meddelt, at man stopper med at opdatere Windows 8.0, men ikke Windows 8.1. Windows Vista lukker og slukker sommeren 2017. Undervejs vil der også være henvisninger (links) til forklaringer af computer-ord. Her har jeg i høj grad benyttet den danske Wikipedia og af og til den engelsksprogede. Jeg har ikke medtaget apps, som tilbydes i Windows Store, men vil dog gøre opmærksom på i en note, at det anførte 'desktop-program' også fås som en app (Windows 8.x/10).

Prøv også at kigge på hjemmesiden Giveaway of the Day. Her tilbydes betalingsprogrammer og -apps ganske gratis i en begrænset periode, alt fuldt lovligt.

Alle programmer er testet for virus!

Klik på fanerne øverst på siden for at komme til de enkelte programgrupper.

Læs også Sådan downloader du et program fra denne side.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis lectus quis sem lacinia nonummy. Proin mollis lorem non dolor. In hac habitasse platea dictumst. Nulla ultrices odio. Donec augue. Phasellus dui. Maecenas facilisis nisl vitae nibh. Proin vel est vitae eros pretium dignissim. Aliquam aliquam sodales orci. Suspendisse potenti. Nunc adipiscing euismod arcu. Quisque facilisis mattis lacus.

Søg kun på AluData