Css Button Rollover by Web-Buttons.com v3.0.0

 

 

Gå til Browsere | Email | FTP og downloadhåndtering | Instant messaging | Hjemmesider | Blandet

 

Browsere

I Windows 10 er Microsofts nye browser, Edge, blevet gjort til standardbrowser, men Internet Explorer (IE) kan dog stadig anvendes. Du kan finde IE i mapperne Programmer og/eller Programmer (x86).
Den nye browser er på mange punkter bedre end IE, bl.a. er den hurtigere og mere sikker, men har endnu nogle mangler hist og her. Edge fås kun til Windows10.

Hvis du vil have vist Edge på dit Skrivebord, skal du:

  1. Højreklik på Skrivebordet
  2. Vælg Ny
  3. Vælg Genvej
  4. Angiv følgende placering:
    %windir%\explorer.exe shell:Appsfolder\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe!MicrosoftEdge
  5. Klik på Næste
  6. Indtast navn (fx Edge)
  7. Klik på Udfør

Firefox


Download Firefox..

Licens
Gratis

 Sprog

Surf trygt på internettet - Mozilla's Firefox beskytter dig mod virus, phishing, spionprogrammer, pop-ups m.m. Men Firefox giver dig ikke kun et mere sikkert internet, du får også et bedre internet. Du kan åbne en række hjemmesider i faneblade, der gør det nemt at skifte mellem siderne. Du får et praktisk søgefelt, der giver dig hurtig adgang til en lang række søgetjenester, og du kan benytte stavekontrol i webmails, fora og skrivefelter på hjemmesider. Desuden kan du sætte dit helt eget præg på browseren ved hjælp af temaer, der ændrer brugerfladens udseende, og en lang række tilføjelsesprogrammer, kaldet addons.

Er i dag manges foretrukne browser og i flere lande den mest brugte (Tyskland fx).

Windows 95/98/ME understøttes ikke fra og med vers. 3.0. Hvis du vil hente 64-bit udgaven, skal du vælge Andre operativsystemer på hjemmesiden. Kim Ludvigsen har skrevet en god vejledning i Firefox, som du kan læse her. Du finder også en vejledning fra Mozilla her.

Windows  XP/Vista/7/8/10  32-bit 64-bit   

Screenshot Skærmskud

Dato 31. december 2015 (opd)

Top

Google Chrome


Download Google Chrome..

Licens
Gratis

 Sprog

En lynhurtig og populær browser fra Google med en flot og brugervenlig brugerflade. Indeholder mange af de samme funktioner som fx Firefox: Udvidelser, oversættelse i browseren, temaer og meget mere... Er som Firefox et af de bedste alternativer til Internet Explorer (og Microsoft Edge).

En dedikeret 64-bit version kan hentes under punktet Download Chrome til en anden platform på hjemmesiden. Hvis du ønsker en Chrome-variant uden Googles mange "afluringer", kan du prøve ungoogled-chromium, som fås på dansk (Windows, Mac og Linux). Du finder den her.

Windows  XP/Vista/7/8/10  32-bit 64-bit   

Screenshot Skærmskud

Dato 4. juni 2015

Top

Opera


Download Opera..

Licens
Gratis

 Sprog

Norske Opera har alt, hvad hjertet begærer: Faneblade, popop-blokering, søgefunktioner o.m.m. Desuden indeholder den et godt email-program, chat og nyheder. Også denne browser kan gøres personlig ved hjælp af temaer og små ekstraprogrammer kaldet widgets. Browseren regnes af mange for den hurtigste på markedet og skulle iflg. firmaet have mere end 275 mill. brugere. I Danmark har den en markedsandel på kun en 2-3% - hvilket er synd, da det er en fremragende browser.

Opera er nu gået over til en anden såkaldt renderingsmotor eller layoutmotor (WebKit, som Chrome også bruger)), hvilket nok vil skuffe de fleste Opera-fans. Den tidligere og meget roste version 12.x vil dog fortsat blive understøttet. En udbrydergruppe fra Opera er dog gået i gang med at konstruere en ny browser, kaldt Vivaldi. Se nedenfor. Desuden er Opera nu opkøbt af et kinesisk firma, hvilket har gjort en del Opera-brugere nervøse for sikkerheden.

Windows  XP/Vista/7/8/10  32-bit 64-bit  

Screenshot Skærmskud

Dato 4. juni 2015

Top

Avant Browser


Download Avant Browser...

Licens
Gratis

 Sprog

Avant Browser har tre indbyggede renderingsmotorer: Trident (Internet Explorer), Gecko (Firefox) og Webkit (Chrome). Brugeren kan selv vælge deres foretrukne renderingsmotor og senere hen skifte til en ny, hvis enkelte sider ikke kan vises ordenligt. Brugeren kan også definere forskellige renderingsmotorer for hver enkel hjemmeside i Avant Browsers indstillinger, så denne bruges automatisk, når disse sider vises.

Bemærk, at der findes to udgaver: Een, der kun bruger Trident (Internet Explorer) og een, der har ovennævnte egenskaber.

Windows  XP/Vista/7/8  32-bit 64-bit  

Screenshot Skærmskud

Dato 4. juni 2015

Top

SeaMonkey


Download SeaMonkey...

Licens
Gratis

 Sprog

Hvis du ønsker den helt store internet-suite, altså en pakke, der indeholder en webbrowser, email-klient og en editor til konstruktion af hjemmesider, så er SeaMonkey et udmærket valg. Programmet bruger samme kildekode som Firefox og email-klienten Thunderbird, og projektet understøttes af Mozilla. Desværre fås pakken ikke på dansk, men en norsk (bokmål) og en svensk udgave kan hentes..

Windows  XP/Vista/7/8/10  32-bit 64-bit  

Screenshot Skærmskud

Dato 4. juni 2015

Top

Vivaldi


Download Vivaldi...

Licens
Gratis

 Sprog

En ny browser fra en udbrydergruppe fra Opera-teamet med Jon S. von Tetzchner, medstifteren af Opera, i spidsen. Browseren er baseret på Chromium (ligesom Google Chrome) og tegner rigtig godt.

Separate downloads for 32-bit og 64-bit versionerne af Windows.

Windows  XP/Vista/7/8/10  32-bit 64-bit  

Screenshot Skærmskud

Dato 23. september 2016 (opd)

 Top

QupZilla


Download .QupZilla..

Licens
Gratis

 Sprog

En lille og hurtig browser udviklet af tjekken David Rosca. Den bygger på renderingsmaskinen OtWebEngine (fra Chromium).

Windows  XP/Vista/7/8/10  32-bit 64-bit  

Screenshot Skærmskud

Dato 6. februar 2017

Top

CLIQZ


Download .CLIQZ..

Licens
Gratis

 Sprog

En meget sikker og hurtig browser, der bygger på Firefox, dog uden at dennes tilføjelser kan anvendes. Den har bl.a. en række indbyggede antiphishing- og antitracking-rutiner samt sin egen sikre søgemaskine. Desværre fås den kun på engelsk (og tysk og fransk).

Windows  7/8/10  32-bit 64-bit 

Screenshot Skærmskud

Dato 31. maj 2017

Top

 

Email

Microsoft har udgiver en bog, Outlook 2016 Tips & Tricks, men desværre kun på engelsk. Du kan læse/hente den her.

Thunderbird


Download Thunderbird...

Licens
Gratis

 Sprog

Mozillas Thunderbird giver dig mulighed for at tjekke email via IMAP og POP3. Du kan også læse dine favorit RSS-feeds i Thunderbird. Ydermere byder klienten på et smart spamfilter, antisvindel-beskyttelse, avanceret sikkerhedssystem, automatiske opdateringer, dynamisk søgefunktion, løbende stavekontrol, global indbakke, avanceret meddelelsesfilter, kategorisering af mails, der gør det nemt at finde en ønsket mail, og meget mere... Du kan udvide Thunderbird med alle tænkelige funktioner som fx temaer og udvidelsesprogrammer. Desuden har den nyeste version en indbygget kalender og en chat-funktion.

Desværre går der rygter om, at udviklingen af Thunderbird vil stoppe eller blive overdraget til et andet softwarefirma (The Document Foundation, der udvikler LibreOffice, har været nævnt). I så fald kan fx Fossa mail nedenfor anbefales.

Windows  XP/Vista/7/8/10  32-bit 64-bit  

Screenshot Skærmskud

Dato 3. maj 2016 (opd)

Top

Koma-Mail


Download Koma-Mail..

Licens
Gratis

 Sprog

En epost-klient fra Tyskland, der minder en del om det hedengangne Outlook Express, men indeholder flere funktioner, bl.a. spam-filter, kryptering, RSS-visning, kalenderfunktion o.m.m... Alt i alt et rigtig godt program, der har fået pæne anmeldelser.

Vedligeholdes ikke længere. Er ikke afprøvet i Windows 8/8.1/10, men burde virke.

Windows  XP/Vista/7  32-bit 64-bit  

Screenshot Skærmskud

Dato 5. juni 2015

Top

Opera Mail


Download Opera Mail..

Licens
Gratis

 Sprog

Opera browseren har haft en rigtig god integreret email- og nyhedsklient i meget lang tid, men den er nu blevet et særskilt produkt, Opera Mail. Programmet kan bruges sammen med alle de vigtigste email-tjenester som Gmail, Hotmail, Yahoo! Mail, MobileMe, AOL Mail m.fl. samt selvfølgelig IMAP eller POP-adgang til din indbakke.
Opera Mail fungerer lidt anderledes end andre email-klienter, idet du ikke behøver at gemme dine beskeder i separate mapper. I stedet placeres de i en enkelt database og kan organiseres og filtreres.
Kan importere mails og indstillinger fra fx
Thunderbird og Outlook Express.

Windows  XP/Vista/7/8  32-bit 64-bit  

Screenshot Skærmskud

Dato 5. juni 2015

Top

FossaMail


Download FossaMail (ZIP)....

Licens
Gratis

 Sprog

FossaMail er et såkaldt open source program, der er baseret på Thunderbird og indeholder de samme funktioner som dette.

Programmet udvikles ikke længere, men det er muligt at hente den sidste version inkl dansk oversættelse, backup og et overførselsprogrem fra Thunderbird til FossaMail. Bemærk! Kun 64-bit versionen.

Windows  Vista/7/8/10   64-bit

Screenshot Skærmskud

Dato 28. maj 2017 (opd)

Top

Simple Mail


Download FossaMail....

Licens
Gratis

 Sprog

Simple Mail er en mail-klient til Firefox. Den giver dig mulighed for at få beskeder, læse og skrive beskeder til flere email-konti inden i Firefox, vedhæfte filer osv. Understøtter POP3, MAP og SMTP.

Windows  Vista/7/8/10  32-bit 64-bit  

Screenshot Skærmskud

Dato 3. oktober 2016

Top

 

 FTP og downloadhåndtering

FileZilla


Download FileZilla..

Licens
Gratis

 Sprog

Kongen blandt FTP-programmer og vel nok det mest brugte i verdenen. Indeholder alle de faciliteter, et sådant program skal have - og mere til. For den almindelige bruger er det måske nok lidt nørdet. Her er nedennævnte FreeFTP lidt nemmere at håndtere.

Windows  XP/Vista/7/8  32-bit 64-bit  

Screenshot Skærmskud

Dato 6. juni 2015

Top

FreeFTP


Download FreeFTP..

Licens
Gratis

 Sprog

FreeFTP er et enkelt "træk og slip"-FTP-program. Alt, hvad du skal gøre, er at trække og derpå slippe dine filer fra og til FTP-siderne. Understøtter alle standard FTP-funktioner, filtre, udklipsholder (ved FTP-url's) m.m.

Windows  XP/Vista/7  32-bit

Screenshot Skærmskud

Dato 6. juni 2015

Top

Free Download Manager


Download Free Download Manager..

Licens
Gratis

 Sprog

Omfattende download manager og accelerator med en mængde ekstra egenskaber: BitTorrent-understøttelse, download af Flash-videoer, upload, se videoen, før den downloades, fjernkontrol via internettet, download af hele web-sider, sikkerhed o.m.m. Programmet kan køre uafhængigt af din browser, men kan også integreres i Firefox.

Windows  XP/Vista/7/8  32-bit

Screenshot Skærmskud

Dato 6. juni 2015

Top

EagleGet


Download EagleGet..

Licens
Gratis

 Sprog

Med sin multi-thread teknologi kan EagleGet forøge dit netværks båndbredde. Programmet kan minimere din download-tid uanset hvilken form for netværk, du er i (hjem, internetcaféer eller offentlige Wi-Fi), og gendanne downloads (inkl. videoer), der er afbrudt af en eller anden grund. Understøtter de mest almindelige browsere som fx Firefox, Chrome, Opera og Internet Explorer.

Windows  XP/Vista/7/8/10  32-bit

Screenshot Skærmskud

Dato 29. september 2015

Top

Alternate FTP


Download Alternate FTP..

Licens
Gratis

 Sprog

Et enkelt FTP-program, der kan, hvad sådanne programmer skal kunne, dvs, uploade, downloade, slette osv.

Windows  XP/Vista/7/8/10  32-bit

Screenshot Skærmskud

Dato 13. juli 2016

Top

 

 Instant messaging

Skype


Download Skype..

Licens
Gratis
(skal registreres)

 Sprog

Med Skype kan du foretage gratis (video)opkald til alle steder i verdenen. Du kan også ringe til fastnet og mobiltelefoner i andre lande - her koster det dog penge alt efter landet. Programmet giver dig også nem adgang til fx Facebook.

Programmet kræver selvfølgelig, at du har højtalere, en mikrofon (eller et headset) og et web-kamera tilsluttet.

Fås også som en app til Windows 8/10 inkl. Windows Phone.

Windows  XP/Vista/7/8/10  32-bit m.fl.

Screenshot Skærmskud

Dato 6. juni 2015

Top

Trillian


Download Trillian..

Licens
Gratis

 Sprog

Trillian er en multi-platform Instant Messenger klient med et meget klart mål: at gøre det så nemt som muligt for brugeren. Programmet er nydeligt designet, og det hjælper brugeren med at administrere sine kontakter fra forskellige netværk på en nem måde. Understøtter bl.a. Skype, Live Messenger, AOL Messenger, Yahoo! Messenger, Google Talk, ICQ, Facebook, MySpaceIM, Jabber, IRC, Twitter, LinkedIn og email-konti.

Den gratis udgave er reklameunderstøttet.

Windows  XP/Vista/7/8/10  32-bit m.fl.

Screenshot Skærmskud

Dato 6. juni 2015

Top

 

 Hjemmesider

Her finder du et par programmer, hvormed du kan lave dine egne hjemmesider. De er alle såkaldte WYSIWYG (What You See Is What You Get) programmer. I øvrigt tilbyder flere web-hoteller sådanne online programmer, fx one.com.
 

KompoZer


Download KompoZer..

Licens
Gratis

 Sprog

Med KompoZer kan du lave hjemmesider lige så nemt, som når du laver dokumenter med tekst og billeder i Word. Det gør programmet velegnet til begynderen, der skal lave sin første hjemmeside. Men KompoZer kan også bruges af erfarne websnedkere. Med et klik på et faneblad er der fuld adgang til alle koder. KompoZer indeholder desuden en stærk stilark-editor til layout, og de færdige hjemmesider er fremtidssikrede, idet de overholder internettets standarder.

Ludvigs Hjørne har en god vejledning i KompoZer.

Windows  XP/Vista/7/8/10  32-bit

Screenshot Skærmskud

Dato 25. juni 2015

Top

BlockNote


Download BlockNote..

Licens
Gratis

 Sprog

Meget brugervenlig WYSIWYG HTML-editor, der minder lidt om den nu udgåede men engang meget brugte Claris Homepage.

Vedligeholdes ikke længere, men kan stadig hentes. Se nærmere på hjemmesiden.

Windows  XP/Vista/7/8/10 32-bit

Screenshot Skærmskud

Dato 25. juni 2015

Top

WebDwarf


Download WebDwarf..

Licens
Gratis

 Sprog

Brugervenlig drag-and-drop ('træk-og-slip') WYSIWYG HTML-editor. Kræver ingen kendskab til HTML-kodning, CSS osv. Indeholder også en FTP-funktion.

Windows  XP/Vista/7/8/10 32-bit

Screenshot Skærmskud

Dato 18. august 2015

Top

BlueGriffon


Download BlueGriffon..

Licens
Gratis

 Sprog

WYSIWYG HTML-editor, der anvender Firefox' renderingsmaskine Gecko. Kan udvides med en række add-ons og skabeloner (ikke alle er gratis).

Omfattende manual (på engelsk) kan hentes på hjemmesiden, men den koster i øjeblikket ca. 50 kr. En dansk ordbog kan hentes her.

Windows 7/8/10 32-bit   

Screenshot Skærmskud

Dato 18. august 2015

Top

 

Open Visual Traceroute


Download Open Visual Traceroute..

Licens
Gratis

 Sprog

Open Visual Traceroute viser dig den vej, din internetforbindelse går fra din computer til målserveren. Resultatet vises i realtid på et 2D/3D-verdenskort.

Kræver Java.

Windows  XP/Vista/7/8/10 32-bit   

Screenshot Skærmskud

Dato 24. august 2016

Top

Virtual Router


Download Virtual Router..

Licens
Gratis

 Sprog

Open source software-baseret router til pc'er. Ved hjælp af Virtual Router kan brugerne trådløst dele enhver internetforbindelse (WiFi, LAN, kabelmodem, Dial-up osv.) med en hvilken som helst Wifi-enhed (laptop, smartphone, iPhone, Android-telefon, Netbook, trådløs printer etc.) Forbindelsen til Virtual Router er sikret med WPA2 (den mest sikre trådløse kryptering).

Windows  7/8 32-bit

Screenshot Skærmskud

Dato 2. oktober 2016

Top

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis lectus quis sem lacinia nonummy. Proin mollis lorem non dolor. In hac habitasse platea dictumst. Nulla ultrices odio. Donec augue. Phasellus dui. Maecenas facilisis nisl vitae nibh. Proin vel est vitae eros pretium dignissim. Aliquam aliquam sodales orci. Suspendisse potenti. Nunc adipiscing euismod arcu. Quisque facilisis mattis lacus.

Søg kun på AluData